Evenementen

Sierhuis Events is een toonaangevend evenementenbureau in Nederland.

Er zijn veel gelegenheden die speciale aandacht verdienen. Of het nu gaat om de opening van uw bedrijfspand, jubileum, open huis, medewerkersfeest, receptie, product presentatie of noem maar op, wij maken er samen met u iets bijzonders van! Sierhuis Events neemt als professioneel en vertrouwd evenementenbureau de zorg voor uw complete evenement uit handen en maakt van de hieronder aangegeven componenten één mooi geheel : 

Drukwerk

Locatie

Vervoer

Artiesten

Geluid & Licht

Coördinatie

Catering

Meubilair

Decoratie

Overnachting

Presentje

Draaiboek

Sierhuis Events houdt van stralende gasten. Stralende gasten maken namelijk een schitterend feest! Vanaf de voorbereidende fase tot aan het uitzwaaien houden wij de planning continu in de gaten en communiceren wij open met onze opdrachtgevers. De organisatie van uw privé- of business event is bij Sierhuis Events in vertrouwde handen. Een evenement, zoals u dat wenst, met een inbreng van creatieve en inspirerende ideeën. Wij zijn uw evenementbureau voor het verzorgen van de uitnodiging, het boeken van de locatie of catering, het regelen van het vervoer, het plannen van de artiesten tot en met het bedankje achteraf. Ieder feest is uniek en wordt op maat, in overleg met u, gecreëerd.

Hoe gaan wij te werk?
Naar aanleiding van onze eerste briefing en/of brainstorm maken wij onze eerste feestconcept oftewel praatplan. Na overleg met u, als opdrachtgever, gaan wij het plan, indien nodig, hier en daar aanpassen zodat het uw volledige goedkeuring kan wegdragen. Vervolgens maken wij alle afspraken concreet met de locatie, artiesten en leveranciers. Vervolgens wordt een compleet draaiboek uitgewerkt waarin zowel de opbouw, programmering, benodigdheden als de afbouw van het gehele evenement wordt beschreven. Duidelijk, overzichtelijk en zorgvuldig. Het zijn de kleine details die een feest groots maken!...