Sue Moreno

Zangeres Sue Moreno staat voor een "Nightclub jazzy sensual style performance", waarbij bekend en iets minder bekend aanstekelijk repertoire de revue passeert. Denk aan Peggy Lee, Julie London, Marilyn Monroe en Ella Fitzgerald in een modern jasje. 

Een chique fifties act met een originele en classy uitstraling, en de perfecte toevoeging voor bijvoorbeeld recepties, diners, bedrijfsfeesten, openingen, beurzen en afterparties.

Sue Moreno's vocalen en podiumuitstraling zijn een weerspiegeling van de beste zangeressen en filmsterren uit de jaren vijftig. Sue heeft haar sporen in de muziek verdiend. Ze heeft vele nationale en internationale shows op haar naam staan, ze stond op diverse podia van Scandinavie tot aan Zuid-Europa en deed verschillende tours in Amerika. Ze is de frontvrouw van de veelzijdige rockabilly/countryband Sue and the Flaming Stars maar is hiernaast ook te zien in the Jack Million big band en werkt samen met artiesten als Marco Di Maggio en producers als Eddy de Clercq. Naast muziek heeft Sue ook haar bijdrage geleverd aan menig dans-, theater-, en filmproject. 

Sue Moreno brengt u 'smooth sweet music', afgewisseld met uptempo songs en Latin-ritmes. Glamourous en verfijnd brengt zij haar repertoire, begeleid door een orkestband.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens