Sigrid

Een geweldige stem en een imponerende uitstraling vormen het handelsmerk van Sigrid. Haar brede repertoire reikt van klassiek, musical, jazz, easy-listening tot soul, pop en eigen nummers. Sigrid kan alles met haar stembanden: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen.

Door de interactie met het publiek en haar improvisatietalent slaagt Sigrid er altijd in om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Het aanslaan van de juiste toon is een kunst die zij tot in de puntjes verstaat. Sigrid staat dicht bij de mensen en met haar stem en uitstraling heeft zij de gave mensen te ‘raken' op haar bijzondere manier : vanuit het hart...

Een show van Sigrid past bij elke gelegenheid: van een intiem, chique diner tot een groot(s) showevenement en kan tevens live begeleid worden door een pianist of een orkest.

In de loop der jaren heeft Sigrid diverse shows ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, evenementen en theater. Veelzijdige acts, gevoelige ballads, veel humor en een swingende finale passeren daarbij de revue. Kortom, een mix van theater en entertainment in een show vol glamour.

Sigrid's Heilsoldate Show 
(zaal 1 x 15 minuten + podium 1 x 30 minuten)
Sigrid, verkleed als Heilsoldate, loopt ongeveer een kwartier lang - afhankelijk van de grootte van het publiek - rond tussen de gasten en collecteert voor het goede doel. Dan stapt ze de bühne op om de mensen te bedanken voor hun gulle gift. Als Sigrid vervolgens haar stoute schoenen aantrekt en het lied ‘Even in het licht' zingt, vindt binnen enkele seconden een ongelooflijke metamorfose plaats.

Na deze act volgt een compleet spektakel van verrassingen en herkenbaarheid in een aanstekelijk, swingend repertoire met nummers als: Disco Inferno, Celebration en I got the music in me.

De show kan naar wens uitgebreid worden met DE SURPRISES, twee danseressen/backing vocals die op het moment van de metamorfose op het toneel verschijnen. De Surprises blijven u tijdens deze show aangenaam verrassen met hun wisselende creaties. Een verrassende aanvulling die zorgt voor nog meer show en kijkplezier.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens