Robbie W (from the UK)

Dat Robbie Williams een geweldige entertainer is wist u natuurlijk al. Dat er in Nederland een aantal replacement Robbies zijn, klinkt ook niet raar. Dat er in Engeland nog meer wannabe Robbies zijn te vinden zal u ook niet vreemd in de oren klinken. Maar wat een waarzinnige entertainer is deze levensechte Robbie W. from the UK!  

De show van deze Robbie W. from the UK is ronduit geweldig. De performance, uitstraling, manier van dansen, het fijne Britse presenteren en de ondeugendheden. Als deze Robbie W. op het podium staat is het er allemaal...!

Alle oude en nieuwe hits van Robbie komen voorbij, met een show zoals alleen Engelse topentertainers dit kunnen. Op het hoogtepunt van de act wordt er met een kwinkslag een nieuwe Take That op het podium geformeerd met heren uit het publiek.

Iedereen die Robbie W. mee heeft gemaakt is het er over eens: het is Robbie zelf gewoon. Of zoals Robbie Williams himself grapte na een show van deze Robbie W. meegemaakt te hebben: "It's great, I'm very flattered. It's bloody hard work being me!"

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens