Jeroen van der Boom

Een optreden van Jeroen van der Boom is in één zin samen te vatten als de meest veelzijdige en 'explosieve' shows van Nederland. Jeroen speelt op iedere situatie in en is een graag geziene artiest op vele soorten gelegenheden.

Zingen, acteren, imiteren, improviseren, presenteren en ondernemen, behoren tot de veelzijdige ingrediënten van deze entertaining duizendpoot. Hij heeft charisma, gevoel voor humor, overtuigingskracht en is bovenal een enorm vocaal en muzikaal talent. 

Niemand kon de afgelopen jaren om Jeroen van der Boom heen. Hoewel hij altijd al bekend heeft gestaan als groot talent en zijn hand niet omdraaide voor New Jazz albums, presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vielen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De megahit verbleef wekenlang op de eerste plek in de hitlijsten en stond nog in de hoogste regionen toen de volgende single Eén Wereld de top bereikte. Hits als Betekenis en Het is Over volgden hun voorgangers de bovenste regionen van de hitlijsten in en ook het inmiddels met een platina status bekroonde album Jij Bent Zo zette Jeroen op de kaart als veelzijdig talent.

Van der Boom speelde binnen een jaar twee maal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat, mocht viermaal openen voor Lionel Richie in het GelreDome en juist op het moment dat hij begon te denken aan nieuw materiaal en de single Alles Min Eén de hitlijsten bestormde, klopten eind 2008 de Toppers bij hem aan. Of hij Gerard Joling wilde vervangen. "Waardoor 2009 ongepland een enorm druk jaar werd", aldus Jeroen. "Want naast mijn eigen optredens en plannen voor een nieuw album, kwam het hele circus van het Songfestival er tussendoor. De single Shine, de trip naar Moskou, alle promotie, de Toppers shows in de Amsterdam ArenA... Maar het was een te grote uitdaging om het niet te doen." Ondertussen is ook Joling weer van de partij en vormen zij nu met zijn vieren de onvolprezen Toppers.

Kortom, een veelzijdige zanger en entertainer met een groot gevoel voor sfeer en show en altijd met oog voor zijn publiek!

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens