Jamai

Jamai is in korte tijd uitgegroeid tot één van Nederlands meest veelbelovende entertainers. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek en blijkt hij zeer talentvol te zijn. Hij won de eerste editie van het zeer populaire televisieprogramma Idols. Met zijn viervoudig platina debuutsingle ‘Step Right Up' stond Jamai wekenlang op nummer 1 en stond hij negen keer in een uitverkocht Ahoy. Zijn album ‘Jamai' bereikte al voor de release de gouden status.

Na een fantastische tijd vol solo-optredens, interviews en tv-verschijningen, besloot Jamai zijn muzikale carrière uit te breiden door zich ook te richten op musicals. Hij speelde o.a. in de musical ‘Hello Dolly' en won hiermee de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award' voor aanstormend talent. Vele rollen volgden; in de musical Jesus Christ Superstar speelde Jamai de rol van Simon Zealotus. Alweer wordt Jamai genomineerd tijdens de ‘Johnny Kraaykamp Musical Award', nu in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical'. Datzelfde jaar speelt Jamai ook nog mee in ‘Musicals in Ahoy'. Daarna was Jamai te zien als The Wiz en Vogelverschrikker in de musical ‘The Wiz'. Nadien was Jamai te zien als Marius in de wereldberoemde musical ‘Les Misérables'. Ook daarvoor werd Jamai genomineerd voor een ‘Johnny Kraaykamp Award' in de categorie ‘Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical' voor zijn vertolking in deze musical. Zijn genuanceerde spel en zijn geloofwaardigheid bleven niet onopgemerkt, hij won de Musical Award met overtuiging.

Naast zijn rollen in verschillende musicals presenteerde Jamai daarnaast wekelijks een ochtendshow bij Jetix.

 

Ook kan men van hem genieten in Disney's Musical Sing-a-Long. Een show met liedjes uit films en musicals van Disney. 

Naast dit alles treedt Jamai veelvuldig op in het land met zijn spetterende show. Met zijn energieke en opzwepende optreden weet Jamai in no-time een zaal ‘los' te krijgen. Jamai wordt begeleid door twee danseressen. In deze jonge dynamische show komen de grootste hits voor van ondermeer 2Unlimited, David Guetta, Robbie Williams, Tina Turner, Lionel Richie, Fedde le Grand, Beyonce, Mando Diao en Michael Jackson.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens