Hind

Hind behoeft eigenlijk geen introductie meer. Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt. Veelzijdigheid is niet alleen het woord dat van toepassing is op haar zangkwaliteiten.  

Ook als artiest is Hind veelzijdig. De rij van optredens van de afgelopen jaren is lang, of het nu gaat om solo optredens of onder begeleiding van haar eigen band, in een theater, tijdens een tv show zoals De Wereld Draait Door of op een groot gala zoals de Musical Awards. Een show van Hind is altijd bijzonder. Zoals op Bevrijdingsdag voor theater Carré in Amsterdam, waar Hind onder toeziend oog van Koningin Beatrix onder begeleiding van het Metropole Orkest veel indruk maakte en ook haar deelname aan het Songfestival was een unieke ervaring in het leven van de zangeres.

De zangcarrière van Hind heeft een enorme vlucht genomen sinds haar deelname aan het tv-programma Idols in 2003. Haar debuutsingle `Summer All Over Again' werd direct een grote hit, met als gevolg dat Hind veelvuldig op tv en in het land te zien was. Ze werd onderscheiden met een Edison voor Beste Nieuwe Artiest Nationaal en ontving ze een gouden plaat voor haar debuutalbum "Around The World". Van dat album zijn inmiddels al meer dan 40.000 stuks verkocht.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens