Glennis Grace

Nederland leerde Glennis Grace kennen als de 'Young Whitney Houston' toen zij op 15-jarige leeftijd, met grote meerderheid van stemmen, de finale won van de 'Soundmixshow' van Henny Huisman. Inmiddels is zij een bekend gezicht op de Nederlandse podia waar zij, met haar indrukwekkende stemgeluid en performance, elk soort publiek weet te veroveren.  

Zij trad inmiddels op in vele theaters en stond meerdere malen in Ahoy' als 'special guest' tijdens de shows van Frans Bauer en René Froger. Zij had single-hits met o.a. "Always On My Mind", "Absolutely Not" en het prachtige "A Moment Like This" van haar 22 tracks bevattende album "Secrets Of My Soul". In 2011 wist zij opnieuw iedereen te veroveren tijdens "De beste zanger van Nederland" met het nummer Afscheid van Volumia. Zij scoorde hier gelijk een dikke nummer 1 hit mee. Vanaf dat moment is heel Nederland op de hoogte van het bijzondere talent van Glennis Grace! 

Glennis heeft zich ontwikkeld tot een volwassen zangeres met een professionele performance en is een veelgevraagde act op vele bedrijfsfeesten en evenementen. 

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens