Gers Pardoel

Met ‘Broodje Bakpao‘ kende de nog prille hiphopcarrière van Gers Pardoel een vliegende start. De film trok bijna een miljoen bezoekers, de track stond twee weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten en de videoclip werd op YouTube bijna tweeënhalf miljoen keer bekeken.

Ook binnen de hiphopscène was Gers ineens bekend. Nog geen jaar later had hij met ‘Ik Ga Hard,' met The Partysquad, Adje, Jayh en Reverse zijn tweede hit op zijn naam staan. Deze track werd ruim vier miljoen keer op Internet bekeken en stond wekenlang in de hitlijsten.

Inmiddels heeft Gers een platencontract bij Top Notch en leverde eind 2011 zijn debuutalbum ‘Deze wereld Is Van Jou' af. Het album heeft ondertussen de gouden status behaald mede dankzij de hits ‘Ik Neem Je Mee' en ‘Bagagedrager'. De eerste werd zo'n grote hit dat het officieel de grootste Nederlandstalige hit ooit is (in de Nederlandse Top 40).

Ook in België is ‘Ik Neem Je Mee' een regelrechte hit met al snel de platina status. Als klap op de vuurpijl kroonde 3FM hem met twee 3FM Awards en staat hij op diverse grote festivals waaronder Pinkpop. Tussendoor belooft hij ook nog te werken aan nieuwe nummers wat natuurlijk weer veel moois belooft voor de toekomst!

Deze artiest is met live band te boeken voor festivals, poppodia en andere (bedrijfs)feesten. De energie die van het podium af spat staat garant voor een optreden dat jong en oud(er) bij zal blijven. Mogelijk ook als Tape-act te boeken.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens