Bart Brandjes

Kwartfinalist van The Voice of Holland.  Alle juryleden en het publiek waren unaniem zeer onder de indruk van de fantastische stem van Bart en zijn ongekende muzikaliteit!

Een meesterlijke zanger die zijn sporen dik verdiend heeft. Kenmerkend voor Bart Brandjes is zijn zeer uiteenlopende repertoire. Met een breed bereik, flexibele stembanden en groot improvisatie vermogen maakt hij ieder optreden tot een unieke ervaring. Van Stevie Wonder, James Ingram en George Benson tot Barry Gibb. Bart's stijl van zingen geeft je het idee dat iedere artiest werkelijk tot leven komt. Bart Brandjes: inspirerend veelzijdig.

Kenmerkend voor Bart is zijn brede interesse. Hij laat zich door verschillende stijlen inspireren. Zijn brede interesse en liefde voor muziek loopt als een rode draad door zijn muzikale carrière. Het levert een zeer gevarieerd beeld op. Hij was één van de leadzangers van de dinnershow 'Barcelona' (samen met Jeroen van der Boom) en nam hij deel aan het nationaal songfestival.

Als stem imitator van o.a. Marco Borsato veel gevraagd voor het inzingen en spreken van commercials. Bel ons gerust om de vele mogelijkheden te bespreken. Als drummer/zanger is hij een originele toevoeging voor bijzondere parties.

Optie aanvragen

Luisteren

Bart Brandjes Persfoto
Bart Brandjes
Bart Brandje Eemnes 10122014 S9470
Bart Brandjes 2
Bart Brandjes Live

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens