Veldhuis & Kemper

Veldhuis Kemper is Remco Veldhuis en Richard Kemper. Ooit afkomstig uit de tv- en reclamewereld ontdekten ze als duo het theater om die niet meer te verlaten. 

In 1997 worden Remco en Richard aan elkaar voorgesteld door een wederzijdse vriend die het afzonderlijke gezeur van beiden "om eens een cabaretvoorstelling te maken" dan meer dan zat is. Na talloze kroegsessies schrapen Remco en Richard in 1999 hun moed bij elkaar en boeken de kleine zaal van het Concertgebouw in Haarlem. Zes weken later geven ze voor vrienden en bekenden hun eerste voorstelling. Cabaretkenner, Jan J. Pieterse, spoort het duo aan om zich in te schrijven voor een festival en in datzelfde jaar wordt Veldhuis & Kemper 2e op Cameretten, na Marc-Marie Huijbregts. Vanaf dat moment is het Veldhuis & Kemper serieus om een toekomst in het theater op te bouwen. Dat dat succesvol is verlopen, kan niemand zijn ontgaan!

Ondertussen zijn Veldhuis & Kemper ook graag geziene gasten in het land met hun speciaal 'op maat' geschreven programma's voor de zakelijke- en feestelijke markt: bedrijven, instellingen en overheid.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens