Stef & Co

Stephanie & Colet, oftewel; Stef & Co : zang & harp.

Het enthousiaste en vrolijke duo Stef & Co steelt de harten van muziekliefhebbers met hun prachtige luisterrepertoire, muzikaliteit en veelzijdigheid.
De liefde voor muziek, de warme klanken, de juiste snaar, maar vooral de glimlach die elk optreden weer breed op de monden van het publiek tovert is de kracht van het duo Stef&Co.

De meiden weten op elke gelegenheid een passend repertoire te brengen met een eigentijds tintje en een bijzondere klankkleur. 
Muziek om van te genieten, een warme rilling, soms een traan maar altijd een lach. Laat u meenemen door een muzikale wereldreis van klassiek tot pop, van blues en jazz naar wereldmuziek. 

Stephanie : 
Deze goed lachse blondine weet met haar warme en heldere stem haar eigen verhaal te vertellen en te amuseren. Samen met de prachtige harp klanken mengt haar stem zuiver en neemt ze het publiek mee op reis langs verschillende muziekstijlen.   Stephanie speelt graag in kerkjes, theaters, tijdens een romantisch diner of in een gezellige kroeg. Soms als er een buiten een sneeuwvlokje valt of met haar gezicht in de zon tijdens een prachtige expositie.  Stephanie is een veelzijdige, ondernemende muzikante met liefde voor muziek, theater en educatie die haar pure momenten graag wil delen met het publiek.  Haar spontaniteit en enthousiasme brengt haar langs vele uitdagingen. Nadat ze haar studie aan het Conservatorium heeft afgerond, is zij ervan overtuigd dat muziek maken samen het allermooist en allerleukste is om te doen!  Haar docentschap gaat daarom hand in hand met haar kwaliteiten als muzikant. Stephanie coacht vele zangers en zangeressen, als vocaalleider, op podia, in theater en staat ze als muziekdocent voor de klas. 

Colet : 
"Puur, muzikaal en overtuigd", dat zijn de prachige klanken van deze enthousiaste en spontane muzikante. 
Een ondernemende, veelzijdige duizendpoot met gevoel voor taal, teksten en theater. Van klassiek tot wereldmuziek en van pop naar jazz, ze kan het allemaal en altijd met een glimlach op haar gezicht. Colet volgde de middelbare school voor jong talent en ze studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Na het behalen van haar diploma uitvoerend musicus en theater musicus wordt Colet door haar prachtige spel al snel populair in binnen en buitenland. 
Het lesgeven zat deze energieke brunette al jong in het bloed en naast haar kwaliteiten als muzikante heeft ze een lespraktijk in Sint Maartensbrug, 
Warmenhuizen, Schagen, Bennebroek en Den Burg (Texel). Colet smelt haar van oorsprong klassieke instrument met de lichte muziek, popmuziek en wereldmuziek.Samen met Stephanie maakt ze unieke arrangementen waaruit plezier en passie klinkt. Ook haar prachtige stem klinkt warm in de lead of in de tweede stem. 


Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens