Silent DJ, The Silent Disco Xperience

Silent disco is een dans concept waarbij het feestende publiek individueel met een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meedoen met de DJ. 

Als je geen koptelefoon op hebt, zie je iedereen dansen en swingen en vaak ook gezellig meezingen en roepen met de DJ of band. Je snapt even niet waarom ze dansen hoe ze dansen en roepen wat ze roepen. Dit gegeven alleen al kan natuurlijk grappige taferelen opleveren, zowel voor de omstanders als de dansenden. 

Pak je een koptelefoon dan ervaar je wat de rest al meemaakt en hoor je er meteen bij. Je kan lekker meeswingen met de rest!

Er kan voor gekozen worden om tussen kanalen op de koptelefoon te schakelen en zo ook te schakelen tussen 2 verschillende DJs, bijvoorbeeld een disco-dance-classics-DJ en een Nederlandstalige DJ. De aanblik van een publiek dat elk op hun eigen DJ danst, feest en zingt is natuurlijk des te leuker!

Echt stil?
Ja en nee... ;-) Je hoort zonder koptelefoon niets van de muziek. Maar of het lukt om het publiek van een paar honderd niet te laten meezingen, springen en roepen? Mede hierdoor is een Silent DJ een werkelijk uniek zinderende ervaring voor iedereen.

Nog meer silence?
Silent DJ kan je uitbreiden met een extra DJ, trilvloer, een live band, kleine, medium of grote lichtshow.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens