Plussupportact

Het trio Plussupportact is een van de meest veelzijdige bands van dit moment. Toen Najib Amhali medio 2010 aan drummer Dennis van Hoorn (bekend van o.a. The Playmates en Piano Jam) vroeg een band samen te stellen voor de geplande theatertoer, wist Dennis feilloos de juiste keuze te maken. Hij vroeg gitaarvirtuoos en zanger Serge Naberman (o.a. The Playmates en Mooie Meneren) waarmee hij eerder met succes de band „Dir-Rect" had gelanceerd, en de talentvolle toetsenist/zanger Alexander Broussard (bekend van o.a.Crazy Piano's, Great Piano's en Pianojam). Het drietal bleek van meet af aan een zinderende muzikale chemie met elkaar te hebben en besloot dan ook meteen zich ook naast het theaterwerk met Amhali als autonome band te profileren.

Stoelend op een enorme dosis podium-ervaring, weet Plussupportact ieder optreden op maat te verzorgen. Of dat nu een feestavond betreft waarbij het dak eraf gespeeld moet worden of dat het projectmatig maatwerk betreft, zoals bijvoorbeeld theater, film, tv, of het begeleiden van artiesten, dit trio is in alle gevallen een schot in de roos!

Kortom, een flexibele groep topmusici die úw wensen te allen tijde als hoogste prioriteit heeft. Professioneel maar met passie, technisch begaafd maar spelend vanuit het hart, eigenzinnig maar volledig tot uw dienst: dát is Plussupportact!

Optie aanvragen

Najib Amhali zegt: PLUSSUPPORTACT

Plus Support Act 301
Plussupportact
Plus Support Act 17
Plussupportact1
Fb Img 1473943475584

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens