Mister Wonder : toetsen, gitaar, sax & zang

Informatie
Repertoire

Entertainer, saxofonist, toetsenist, zanger, gitarist & allround artiest!

Mister Wonder ; een entertainer, die naast zijn optreden als saxofonist en zanger ook met grote perfectie gitaar en keyboard speelt. Hij beschikt over een verrassend groot en veelzijdig repertoire. Hij beschikt over veel ervaring en vakmanschap. Niet alleen in Nederland, maar ook op verschillende locaties in België en Duitsland verwierf hij bekendheid. In combinatie met zijn eigen professionele, uiterst geavanceerde geluidsinstallatie, is Mister Wonder in staat om als solist de sound van een complete groep te produceren.

Uiteraard wordt met uw wensen rekening gehouden, wat betreft programma, muziekkeuze en geluidsniveau. Gezien de paraatheid van zijn repertoire, kan zelfs menige, spontaan geuite muzikale wens vervuld worden. De draadloze verbinding met de versterker van microfoon, saxofoon en gitaar geeft Mister Wonder de mogelijkheid zich zingend of spelend tussen de toehoorders te begeven.

Mister Wonder heeft een veelzijdig repertoire, waaronder Smooth jazz, Motown soul, Evergreens, Rock 'n roll, Merengue, Salsa, Bachata, Nederlandstalig, Reggae, Disco, Funk, Ballades en diverse top 40 liedjes.

De optredens variëren van bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, diner-dansant, verjaardagsfeesten, congressen, beurzen, spetterende concerten en sfeervolle achtergrondmuziek.

Hieronder een greep uit het party-repertoire (andere stijlen worden ook gespeeld, zie biografie) :

Heaven
All night long
September
Disco inferno
One love
Stir it up
I can see clearly now
Standby me
Love train
You to me
Kissing in the backroad
Hard to Handle
Give it up
You can call me al
What is love
Midnight hour
Sweetsoul music
Mustang Sally
Ritt Pittit
Sexmachine
I Feel good
Standby me dance
Freed From Desire
Angel 
My Girl
Rock you baby
Dock of the bay
Saterday night at the movie
Take me Home
Under the boardwalk
More then a woman
Working my way back to you

Optie aanvragen

Luisteren

Wonder1
Wonder2
Wonder5
Wonder4
Humphrey Nieuw Foto2

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens