Judith's Pianoshow

Judith's Pianoshow is de nieuwe sensatie uit Noord-Holland die je gezien móet hebben! De pianoshow die bol staat van muzikaliteit, entertainment en professionaliteit. In een avondvullend programma wordt het publiek getrakteerd op een gevarieerde muzikale belevenis waarbij het haast onmogelijk is om stil te blijven zitten. Of het nu gaat om pop, rock, soul/motown, jazz, danceclassics of Nederlandstalige meezingers, er wordt gespeeld wat het publiek wil horen.

Judith's Pianoshow bestaat uit zangeres/pianiste Judith Wognum en drummer/zanger Joeri de Jong. Judith treedt sinds 1995 op als professioneel zangeres/pianiste. Hiernaast is zij zangdocente op het Conservatorium Alkmaar. Joeri is sinds 10 jaar actief als professioneel drummer en runt daarnaast zijn eigen opnamestudio. Judith en Joeri spelen al ruim 10 jaar met elkaar en hebben samen reeds honderden bedrijfsfeesten, bruiloften, gala's, dinnershows, festivals en openbare locaties succesvol van muziek voorzien. 

Bij een optreden van Judith's Pianoshow heerst een intieme sfeer. Het publiek wordt uitgenodigd om te dansen en te zingen, soms zelfs op het podium! De interactie met het publiek, de 100% live gespeelde muziek en het veelzijdige repertoire maken Judith's Pianoshow geschikt voor ieder feest.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens