Hou van Holland Live

Hou van Holland LIVE, de ultieme coverband met enkel het allerbeste Nederlandse repertoire. Coverband Hou van Holland LIVE betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten, gala's en evenementen.

Hollands meezingfestijn
Hou van Holland LIVE levert een Hollands meezingfestijn van jewelste! Eindelijk de allerbeste hits van nu en toen, gespeeld door een enthousiaste, energieke en professionele coverband. Denk hierbij aan Jeroen van de Boom, Marco Borsato, De Toppers, 3J's, Jan Smit, Nick & Simon, Wolter Kroes, Guus Meeuwis, Toontje Lager, etc...

Hou van Holland LIVE speelt alleen de allerbeste en bekendste Nederlandstalige hits in alle denkbare stijlen; pop, rock, dance maar vooral: FEEST!

Superband
Bij een prachtig Nederlands concept hoort uiteraard een fantastische uitvoering. Een optreden van Hou van Holland LIVE is in handen van de allerbeste muzikanten. Met 'één' bekende zanger, 'twee' top-zangeressen, een begeleidend 'kwartet' van toetsen, bas, gitaar + drums kan de band alle stijlen aan.

Feest met een Hollands tintje
Hou van Holland LIVE is de ultieme coverband als hoofdact van een avond en tevens flexibel in opstelling zodat ook festivals mee kunnen zingen en dansen. Hou van Holland LIVE zorgt voor dat Hollandse tintje dat zeer geschikt is voor meerdaagse festivals en themafeesten.

HvHL op jouw evenement of feest
Hou van Holland LIVE levert standaard al het benodigde licht, geluid en technici. Op festivals en zalen waar reeds een PA set staat, verzorgt de band een speciale monitorset en FOH set met bediening, zodat de band in no-time speelklaar is. Uiteraard werkt Hou van Holland LIVE met recente draadloze systemen, zodat het podium er altijd keurig verzorgd uitziet en het podiumgeluid ontzettend laag is.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens