Golden Strings

De energieke, muzikale en bruisende show *Golden Strings* is dè perfecte act voor het openen of afsluiten van een evenement, maar ook zeer geschikt als muzikaal intermezzo tijdens een diner.

Drie virtuoze violistes nemen u tijdens deze show mee op een reis door de tijd van bekende songs. Op hun elektrische violen spelen zij pakkende arrangementen en worden zij begeleid door hoogwaardige orkestbanden. Deze act blinkt uit in muzikaliteit, kwaliteit & zit vol energie!

Naast tientallen shows in Nederland hebben *Golden Strings* ook hun bijdrage geleverd op evenementen in het buitenland. Zo waren zij al in Brussel, Antwerpen, Parijs, Barcelona en Kuala Lumpur te bewonderen.

Show 1 :
Sweet Memories is een 15 minuten durende reis door de tijd met bekende songs. Van Vivaldi tot Michael Jackson, van The Pointersisters tot Jamiroquai.

 

Show 2 :
Tijdens het Amsterdam Dance Event afgelopen oktober gaf *Golden Strings* een spetterende performance. Met Groovy Beats, Soulfull House en Mellow Trance is hun tweede show is geboren!
*Golden Strings* ondersteunt door DJ en Sax.

Show 3 : 
Jaren 20, casino, sigaren, boa's, The Godfather, maffia en gangster. De derde show van de *Golden Strings* staat geheel in het teken van uw themafeest.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens