Go Yellow

Go Yellow is een geweldige act en een professioneel allround orkest. De optredens zijn altijd anders, omdat Go Yellow inspeelt op het publiek en de avond. Maar hoe de show er ook uit ziet, het is altijd een groot feest met Go Yellow.

Go Yellow speelt bekende en recente hits, classics, dance, rock en Nederlandstalig repertoire, altijd 100% live gespeeld.

De kernwoorden van Go Yellow zijn: top-entertainment, kwaliteit, betrouwbaar, enthousiast en variatie. Alle muzikanten hebben jarenlang ervaring als professionals en het repertoire is enorm. De kern van Go Yellow bestaat uit twee doorwinterde zangeressen een super strakke band en standaard een saxofonist. Ook kunnen nog een trombone, een trompet hieraan worden toegevoegd. Zo is er een geschikte combinatie voor iedere gelegenheid.

Een optreden van Go Yellow is een avondvullend programma van 4 x 45 minuten, maar dit kan natuurlijk altijd worden aangepast aan uw wensen! Go Yellow is flexibel, zowel in de bezetting als in de uitvoering. Go Yellow heeft een geavanceerd licht- en geluidssysteem dat geschikt is voor cafe's tot balzalen. Go Yellow heeft een vol en comfortabel eigen geluid, op ieder volume.

Naast de show die Go Yellow brengt begeleid Go Yellow ook de meest uit een lopende artiesten.

Disco Act :
Het hoogtepunt van een avond Go Yellow is vaak de vermaarde Disco Act. Met alle grote hits en bijpassende outfits waant u zich voor even in de seventies!  

Go Yellow Showfacts:

- 100% Live band
- Breed en divers repertoire
- Inclusief licht en geluid tot 750 pers.
- Speelduur 4x 45 min (binnen5 uur)
- Uitbereiding mogelijk Go Yellow XL
- Artiesten begeleiding mogelijk
- Disco Act

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens