DeBand.NL

DeBand.NL is sfeerbepalend voor je feest. Met wervelende mixen (medleys) van bekende Engelse hits en de lekkerste Hollandse meezing-, dans- en feestkrakers zet DeBand.NL de juiste toon op je feest. Op het podium gaat de band helemaal los. Een waanzinnige party met overtuigende muziek-, dans- en feest-enthousiasme!

DeBand.NL is méér dan een bekende cover- of partyband. Met een niet te stuiten professionaliteit in presentatie en muzikaliteit feest deze band méér dan méér! Naast een, eventuele, set met artiest(en) spelen ze graag nog 2 eigen feestsets. En zonder artiesten 3 sets!

Elk optreden betreedt het 10-tal van DeBand.NL in volle overgave het feesttoneel.
Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsensounds worden aangevuld met de knetterende en spetterende riffs van de 3 man sterke blazerssectie. Het zangtrio, bestaande uit een lekkere soulvolle zanger en twee prachtige zangeressen met fantastische stemmen, maken het plaatje compleet.

DeBand.NL is - eventueel aangevuld met een superoptreden van de bekende artiest van je keuze - door muzikaliteit, ervaring en een levendige podiumshow de geruste keuze voor je ideaal geslaagde bedrijfsfeest. Aan de andere kant staat DeBand.NL daarnaast ook graag knus en persoonlijk, lekker dicht op je publiek, te feesten bij bruiloften of andere privé-feesten. Ook kan DeBand(e) van 10 lekker on-ingehouden los gaan op elk openbaar feest of studentenfeest.

Het complete all-in pakket van de mooie lichtshow en een meer dan complete geluidsetup maakt DeBand.NL de juiste keuze voor je geslaagde feest.

Er zijn bands die claimen dat zij de leukste beste feestband zijn. Nou... eh... beoordeel dat gewoon ff lekker zelf! ;-)

Optie aanvragen

Luisteren

De Band 38
De Band 20
De Band 24
De Band 14
De Band 13

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens