DeBand.NL

De band bepaalt de sfeer!

DeBand.NL is de TOP! feest coverband van Nederland

Een coverband is sfeerbepalend voor je feest. Met wervelende mixen (medleys) van bekende Engelse en de lekkerste Hollandse meezing-, dans- en feest- krakers zet DeBand.NL de juiste toon op je feest. Op het podium gaat de band ook helemaal los, met een heavy party van hun overtuigende muzikaal, dans en feest-enthousiasme!

Méér… repertoire: Engels- en Nederlandstalig

DeBand.NL is méér dan de gewone cover- of partyband, met hun lekkere hits, dans-, spring-, meezing-, feest-classics en andere bekende toppers. DeBand.NL brengt dan ook een mix van ultiem lekker dansbare Engelstalige classics en de leukste Nederlandstalige meezingers!

Live met bekende Artiesten

DeBand.NL is méér dan de begeleidingsband van een bekende artiest. Naast 1 of meer sets met een bekende Artiest knalt de band in een niet aflatend enthousiasme in presentatie en muzikaliteit door met eigen feestsets.

# De band knalt door!

Elk optreden betreedt het 10-tal van DeBand.NL in volle overgave het feesttoneel. Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsen-sounds worden aangevuld met de knetterende en spetterende riffs van de 3 man sterke blazerssectie, waarbij het zangtrio het levendige plaatje op het podium compleet maakt.

De juiste band voor je bedrijfsevent

DeBand.NL is – eventueel aangevuld met een superoptreden van de bekende artiest van je keuze – door muzikaliteit, ervaring en een levendige podium-show de geruste keuze voor je ideaal geslaagde bedrijfsfeest.

De band voor prive gelegenheid en openbare feesten

Ook staat DeBand.NL graag knus en persoonlijk weer lekker dicht op je publiek te feesten bij bruiloften of andere privé-feesten. Ook kan de band(e) van 10 lekker on-ingehouden los gaan op elk openbaar stads en dorpsfeest.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens