Coronas

Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek. 

De Coronas verrassen vriend en vijand met een zinnenprikkelende performance en een inspirerende présence.' Dat zegt de koningin over deze interactieve muziektheatergroep. De zes multi-talenten spelen alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek. 

Stand-up Pop 
De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Daarin dagen ze het publiek uit om hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken door de Coronas Hotline midden in de zaal of, in het theater, door met hun mobiele telefoon het gratis Coronas-nummer te bellen. De groep speelt het direct met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee. Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er 5000 nummers in de vingers en praat er ook nog over met hun publiek? 

Rock'n Roll Theater 
De Coronas maken Rock'n Roll Theater. Van stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlap. De Coronas spelen het niet zomaar, ze laten het ook zien! Met originele filmbeelden, eigengemaakte animaties, schitterend decor en een verrassend flexibele vleugel. De show prikkelt dus niet alleen oor en emotie, maar biedt ook visueel spektakel. Dit, in combinatie met hun aanstekelijke optreden, zorgt voor een avond om nooit te vergeten!

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens