Bolle Jan Show

Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg.

De rest van het verhaal is bekend, toch? 

Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feestshow die zelfs het grootste chagrijn op de tafel krijgt! De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine café van Nederland. Op het podium staat het DJ meubel in de vorm van de echte Bolle Jan Bar. Het Bolle Jan Decor werd 1 op 1 gekopieerd en is uniek. Kortom, Café Bolle Jan komt naar je toe!

Naast de ouderwets gezellige Amsterdamse uitstraling zorgt DJ Bert er voor dat het publiek compleet uit zijn dak gaat... Via een ‘live' verbinding met het café op het Rembrandtplein in Amsterdam houden zij een oogje in het zeil en presenteren zij de twee artiesten want die zijn er natuurlijk ook bij! Deze toppers uit eigen stal zetten in no time de hele tent op zijn kop en laten de grootste partyhits voorbij trekken. van Froger tot Hazes van Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!

De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt.
De show is vier uur op locatie en is volledig self supporting. Ieder evenement ontvangt voldoende postermateriaal ter aankondiging van de show zodat werkelijk niemand om dit feestje heen kan. De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht goed!

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens