BlueSisters - Brunettes - Rocking Angels

Zijn ze ‘blauw' van de drank, de kou of ‘are they feeling blue' ? Of zijn ze zo blauw van de zee wat ze als zeemeerminnen hebben overgenomen ?

The ‘BlueSisters' brengen voor U een gemengd repertoire van pop, jazz, soul en zuid-amerikaans. Met hun mooie klanken en prachtige blauwe lokken proberen zij U hun kant op te lokken, uw tijd te vergeten en U van uw geplande route te brengen. Een swingende reis over vele zeeën en door vele landen.

Ondeugende jumpin' jive liedjes uit de vijftiger jaren worden gecombineerd met bekende ‘herinnert U zich deze nog' songs. Hartverscheurende blues en soul worden verdreven door vrolijke Caribische klanken en Braziliaanse samba's. Uit allerlei windstreken hebben zij liedjes voor U meegenomen.

De ‘BlueSisters' bestaan uit:

June Free Willy : als een orka, zo makkelijk rolt ze van het ene naar het andere akkoord op haar gitaar, glijdt ze van de ene noot met haar stem naar de andere. Zij heeft duidelijk vele zeeën bezwommen.

MiekMiek Fishermansfriend: pittig en passievol blaast deze meermin baslijnen op haar saxofoon. Prachtige melodieën uit alle hoeken van de wereld worden geblazen of gezongen en zij probeert daarmee menige visser te verleiden of doen terugverlangen naar verre liefdes. Pas op val niet uit de boot !

Detta Seaweed: tovert prachtige klanken en improvisaties op haar sopraansaxofoon. Zij is duidelijk van een andere realiteit. Eet haar noten en U wordt gevuld met energie.


BRUNETTES :
Deze muzikale dames zijn ook te boeken als echte bosnimfen...

ROCKING ANGELS :
Speciaal voor de feestdagen ! 
U dacht alle kerstliedjes wel zo'n beetje te kennen ? Dan heeft U deze nog nooit door de Rockin' Angels horen spelen ! Dit damestrio staat haar mannetje als het gaat om onverwachte uitvoeringen en interpretaties van de bekende kerstliedjes die iedereen kan mee-neurieën. Wat dacht U van Rudolph the Rednosed Reindeer in een Rock 'n Roll-versie of Jingle Bells in een Latin of overvalste Jump & Jive-uitvoering ? Beleef het en oordeel zelf......

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens