Studio of Stars & Surprises

Uw foto als ster... Direct klaar!

Uw dromen worden werkelijkheid in de “Studio of Stars & Surprises”. Wij plaatsen u in een wereld waar grenzen vervagen tussen werkelijkheid en fantasie. Een actieve presentatie waarbij het publiek wordt uitgenodigd, om zijn eigen fantasie en sterrendom te creëren.

Hoe is dit mogelijk? “Studio of Stars & Surprises” maakt gebruik van een special effects systeem uit de film- en televisie wereld. Er wordt een opname gemaakt met 3 CCD-camera, van een of meer personen voor een speciaal scherm. Deze opname wordt dan geplaatst in een achtergrond naar keuze, middels een speciale computer. Op een beeldscherm is deze beeldmanipulatie te zien en van het eindresultaat wordt een afdruk gemaakt met een videoprinter. (beeldformaat ±14x10 cm). Zo kunt u gearmd komen te staan met uw grote filmheld, bezitter zijn van een waanzinnige Porsche of een dag astronaut zijn geweest. De foto is het keiharde bewijs!

“Studio of Stars & Surprises” biedt u een “studio” op locatie waar menigeen gefascineerd zal worden door dit SFX systeem. Een origineel aandenken aan uw feest!...

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens