Pavana Looptheater-acts

Begonnen te Venetië, is Pavana een professioneel straat theatergezelschap dat in de loop der tijd is uitgegroeid tot een groot en veelgevraagd ensemble in binnen -en buitenland. Het gezelschap, ontwikkeld zich voortdurend en komt regelmatig met een nieuwe act. Pavana bestaat uit ervaren artiesten met verschillende nationaliteiten en achtergronden. In de verschillende acts ziet men diverse theaterdisciplines verenigd: steltlopers, acrobaten, muzikanten en dansers brengen de meest prachtige en fantastische creaties tot leven. In hun adembenemende kostuums nemen ze de toeschouwers mee in hun wonderlijke, vreemde wereld. De artiesten spelen met het publiek en passen zich aan in elke omgeving en situatie. Jong en oud worden verrast door de indrukwekkende verschijningen van Teatro Pavana.

STRUZZI
Om deze prachtige struisvogelachtigen kunt u moelijk heen. Ze mogen dan ook best trots zijn op hun mooie verenkleed. De Struzzi stappen parmantig voort en met een onbevangen blik kijken ze de wereld in. Misschien zijn ze een tikkeltje brutaal af en toe maar dat zult u ze zeker vergeven. Hun berijders lijken wel vergroeid met deze sterke, elegante loopvogels, maar wie is nu de baas over wie?

LE DAME E LA SERVA
Maak plaats voor dit hoge bezoek. Graag laten deze dames hun prachtige deinende rokken bewonderen maar het liefste hebben de dames dat u een diepe buiging voor ze maakt, ze doen namelijk vreselijk uit de hoogte. Hun arme dienster ondervindt dit aan den lijve. Het lijkt wel of ze het een genoegen vinden om haar te kleineren en laten haar voor het minste of geringste opdraven.

GIRAFFE
Plotseling sta je zomaar oog in oog met levensgrote giraffen! Statig en onverstoorbaar schrijden ze voort, hier en daar hun elegante nekken buigend om aan een blad te knabbelen - of een bezoeker te begroeten. Giraffen zijn vriendelijk en vredelievend, maar pas op! Het blijven wilde dieren...

COLORS
Artiesten gehuld in prachtige kostuums, met de meest uitbundige kleuren, vormen de act Colors. Als deze vrouwelijke schepsels gaan bewegen, dansen hun gewaden mee. Een zee van kleur draait en golft spectaculair langs de toeschouwers heen en lijkt één organisch geheel te worden.

ANTILOPI
Trots en bevallig nadert in de verte de familie antilope. Onbezorgd dartelt en danst het antilope kind tussen de volwassen dieren. Ruiken ze onraad dan spitsen ze tegelijkertijd de oren. Verschrikt luisteren ze, hun hoofden opgericht. Stil blijven ze nog even staan. Pas als het sein "veilig" is gegeven vervolgt deze antilope familie zijn weg weer op eigen sierlijke wijze.

UCCELLI
Wanneer de Uccelli neerstrijken met hun rafelige vleugels, blijft menigeen geboeid staan kijken. Deze langbenige vogelachtige creaturen zwieren en zwenken al kwetterend om elkaar heen. Soms lijken ze welhaast op te stijgen tijdens hun fladderende dans.

En andere acts...

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens