Noah

Een spectaculaire acrobatische show met al zijn ‘ups & downs’. Verrassende gebeurtenissen en onvergetelijke momenten ; Noah zorgt voor top-entertainment! 

Act : “The Drunken MastEr” 
In deze show heeft Noah, een jongeman met een aangeboren talent voor komische ‘ongevallen’, iets teveel alcohol genuttigd dan goed voor hem is. Hij veroorzaakt een ongelofelijke warboel op het moment dat hij beslist om in een lantaarnpaal te klimmen die nog meer schommelt en aangeschoten lijkt dan hijzelf… In deze paal van 6 meter hoogte (!) slingert hij rond en tuimelt van de ene naar de andere zijde waarbij hij in het ‘wilde weg’ graait en zo soms zelfs de bezittingen van de omstanders opeens in zijn bezit heeft. Gedurende deze show haalt Noah verbazingwekkende acrobatische toeren uit, die de omstanders met ongeloof zullen bekijken…  Maar ach, dit zijn maar enkele van de geheimen van ‘The Drunken MastEr’.

(Benodigde hoogte: 6,3 meter, benodigde vloerruimte: 2,5 diameter, tijdsduur: ca. 10 minuten)


Act : “The Lantern Lighter” 
Dit is het verhaal van Noah, een jonge lantaarn-aansteker uit 1920, die in deze show de langste lantaarnpaal ‘ontmoet’ die hij ooit heeft gezien. Zijn eerste pogingen om in de paal te klimmen zijn eerder komisch dan succesvol, maar als hij toch al op redelijke hoogte is geklommen beseft hij dat hij zijn aansteekvuur is vergeten. Aangezien deze niet in zijn broekzak past, stopt hij deze op een handige manier in zijn pet. Tijdens zijn klimtocht haalt Noah de meest verbazingwekkende stunts uit om de lantaarn aan te kunnen steken. Net als u denkt dat er geen indrukwekkendere manier bestaat om een lantaarnpaal te beklimmen, wordt men weer getrakteerd op een aantal bijzondere verrassingen van Noah!…

(Benodigde hoogte: 3,5 meter, benodigde vloerruimte: 5 diameter, tijdsduur: ca. 7 1/2 minuut)

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens