Nick's Personages

Het spelen van een situatie waarin een belevenis wordt gecreëerd als routine. Nick gebruikt voor zijn personages vaak handgeknoopte haarwerken en professionele make-up.


FREDERIK-JAN VAN GISTEREN 

Frederik-Jan van Gisteren, fotograaf en reporter… Aangenaam! Uitgerust met een groot nostalgisch fototoestel loopt hij tussen het publiek rond om iedereen eens even ouderwets te kieken. Althans… dat is de bedoeling. De gasten die gefotografeerd zijn, krijgen een kaartje om de foto gratis te downloaden. Misschien iets te modern gedacht…? U zult het vanzelf zien!

Met veel humor en groot improvisatievermogen zorgt acteur‐entertainer Nick de Jong voor verrassende situaties en interactie tussen de gasten zonder dat het feest hierdoor verstoord wordt. Altijd met een lach als beloning!

NICOLAAS DEN OUDE 
Over stenen paden en langs hobbelige stegen baant een karretje zijn weg. Een wagentje vol koffers uit de oude tijd. Het zijn verhaalvaliezen: in iedere koffer schuilt een avontuur. De kar wordt geduwd door een jongeman, die zich Nicolaas den Oude noemt. Nicolaas is op reis naar dorpen en steden. Als hij onderweg even stopt komen de nieuwsgierige toeschouwers al snel op hem af. Met een vlotte babbel, magie en humor verrast Nicolaas zijn publiek met nostalgische trucs, ongelooflijke wetenswaardigheden en wonderbaarlijke verhalen.


WILLEM GOEDHART
Acteur Nick de Jong kruipt letterlijk en figuurlijk in de huid van Willem Goedhart. Denk hierbij aan de technieken die bij “Ushi and the Family” en “Benidorm Bastards” ook gebruikt worden. Willem ziet er netjes en fris uit in zijn gedateerde kleding. Niemand zal aanstoot nemen aan zijn gedrag want hij is altijd beleefd, vriendelijk en voorkomend. Hoewel hij soms wel vergeetachtig is draagt hij graag een grappig gedicht voor. Ook morrelt hij graag aan zijn vooroorlogse platenspeler. Je kunt hem overal neer zetten maar zeker niet achter de geraniums. Die Willem, onopvallend maar zeer aanwezig en daarom enigszins ontregelend…

METERSLANGE GASTHEER
Als meterslange gastheer ontvangt Nick uw gasten op een hartverwarmende wijze. Hij overziet alles en zorgt ervoor dat iedereen op de plaats van bestemming belandt. Nick kan deze act in verschillende uitvoeringen verzorgen. Chique in 3-delig kostuum, als matroos, verkeersleider, politie-agent, etc...


PERSONAGE OP MAAT
Ieder gewenst personage is door Nick in het leven te roepen. Geheel in stijl en met de juiste kostuums. Dus wanneer u op zoek bent naar een specifiek karakter (een dakloze, een ober, een vrolijke beveiliger, een interieur controleur, een mannelijke ballerina of iets heel anders), neemt u dan vrijblijvend contact op.

ANDERE MOGELIJKHEDEN VAN NICK ZIJN:
Nick als Magisch Entertainer
Levend Standbeeld De Kabouter

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens