Nick als Magisch Entertainer

Nick bezorgt u een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. Een korte show of magie langs de tafels, bijvoorbeeld. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie hier omheen. 


TABLE MAGIC – Magisch Entertainer in Close-up
Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit. U komt ogen te kort. Wat is werkelijkheid? En wat is bedrog? Een act vol interactie want Nick loopt tussen de gasten door met zijn magic table  vol verrassende acts. Zo geeft hij uw evenement een magische en komische tint.
 

CENTRALE ACT: IT’S SHOWTIME! - Magisch Entertainer Centraal
Een act waarin Nick als magisch entertainer een aantal magic tricks laat zien afgewisseld met slapstick. Dit werkt heel goed als introductie voor, of ter afsluiting van “Table Magic”. Ook geschikt om te combineren met een andere vorm van entertainment.

- Tijdsduur: 20 minuten.
- Geschikt voor: De hele familie.
- Groep: In overleg.
- Geluid & Decor: Uitgevoerd met een BOSE geluidsset: 650 watt vermogen. Voor gebruik in zalen tot 350 personen. Het geluid wordt egaal verspreid,  zodat het achterin even goed te horen is als voorin. Verder neemt Nick zijn eigen decor mee.

 

MAGICSHOWS:
- Nick zet de boel op stelten! - geschikt vanaf 35 personen.
- Nick draait door! - geschikt tot 35 personen.
- Voel je jong met Nick de Jong! - geschikt voor ouderen.
- Nick en de magische koffer! - geschikt tot 15 personen. (Intieme voorstelling zeer geschikt voor kinderpartijtjes, zonder geluid & decor.)


ANDERE MOGELIJKHEDEN VAN NICK ZIJN:
Nick's Personages
Levend Standbeeld De Kabouter

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens