Michel

Table magic  - Buikspreken ( podiumact)  - karikaturen tekenen   ( evt. Presentator)

Een veelgemaakte combinatie door zijn sterke formule! Goochelen tussen het publiek met wat trucs waarbij de het publiek actief deel neemt aan de trucs en waarbij de mensen direct worden betrokken. Kleine trucs, (table magic)

Dan een algemeen optreden voor de hele groep tegelijk. ( 30 minuten act.) Een interactief optreden ter plekke afgestemd op het aanwezige publiek. U kunt daarbij denken aan goochelen, liedjes en buikspreken.

Een haast uitgestorven variétésoort krijgt nieuw leven ingeblazen, wanneer Jeroentje de buikspreekpop met zijn ontwapenende slimheid de harten van het publiek weet te veroveren, altijd inspelend op de actuele situatie. Michel en Jeroentje zijn meesters in improvisatie, waarbij menige interactie met het publiek garant staan voor grote hilariteit. Ook de in de liedjes is er veel interactie! Een hoogtepunt van het feest is om iemand uit het publiek "de pop" te laten zijn. Uiteindelijk blijkt deze pop ook nog zang en dansambities te hebben.......... En dat willen we allemaal wel zien en horen natuurlijk. Kortom, een nieuwe ster is geboren.

Ten behoeve van deze act kan Michel , indien noodzakelijk, zelf een professionele BOSE geluidsinstallatie meenemen, welke in een paar minuten is opgebouwd en afgebroken, of in overleg gebruik kunnen maken van een aanwezige installatie.

Na de act kunnen karikaturen getekend worden. Altijd een leuk gezicht! Meerdere vormen van entertainment gebracht door een veelzijdig artiest met meer dan 30 jaar ervaring!


Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens