Leco van Zadelhoff & Team Leco

Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en haarstylist Leco van Zadelhoff lanceert een nieuw beautyconcept : Team Leco

Team Leco is beschikbaar voor beautydemonstraties en –adviezen op evenementen, tijdens promoties, bedrijfsfeesten, ladies nights of bijvoorbeeld op beurzen en in winkelcentra. De touch-ups van Team Leco worden verzorgd door 3 visagisten/haarstylisten. Team Leco geeft bezoekers advies over make-up, looks, huid- & haarverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up.

Team Leco werkt in een zwartkleurige “beautystand”, sfeervol aangekleed met orchideeën, geurkaarsen, werktafels en 3 visagie-stoelen. Team Leco is gericht op het geven van tips; het “how to”, alle bezoekers krijgen een persoonlijk advies en krijgen ter plekke tips hoe ze de “Leco-look” kunnen aanbrengen.

Leco van Zadelhoff staat bekend als Nederlands meest bekende en meest succesvolle visagist en haarstylist. Leco vertegenwoordigt de absolute top in zijn metier en wordt daarom veelvuldig gevraagd als mooimaker van bekend Nederland. Zijn touch wordt door zijn cliënten liefdevol de “Leco-Look” genoemd en ondertussen is Leco als dè Nederlandse beautyspecialist een vertrouwd gezicht geworden in menig TV programma. Leco verzorgt beauty- & lifestylerubrieken in glamourbladen en is redactioneel betrokken bij producties in velerlei magazines. Leco maakt deel uit van het panel van RTL Boulevard waarin hij trends signaleert op het gebied van lifestyle, fashion & beauty. Zijn productlijn van professionele make-up tools wordt verkocht in meer dan 85 winkels.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens