Jongleer Workshop

Op zoek naar een unieke activiteit om u en uw personeel aan te laten deelnemen. Een activiteit waarbij u creatief op zoek gaat naar een gemeenschappelijk doel? Kies dan voor een jongleerworkshop van de Nederlands kampioen jongleren. Dit is een laagdrempelige, maar zeer effectieve manier om de creativiteit binnen uw bedrijf te stimuleren terwijl plezier de boventoon voert.

Jongleerworkshop
Een workshop jongleren is laagdrempelig en daarmee uitstekend geschikt voor elke groep, ongeacht de grootte of samenstelling. Met een professionele, maar informele workshop jongleren kunnen u en uw collega's samen actief toewerken naar een gemeenschappelijk doel. Door uiteindelijk in een uur tijd als groep te kunnen jongleren zult u een geweldige succes-ervaring meemaken waarbij het plezier voorop staat. Hierdoor stimuleert u uw collega's niet alleen om creatief te denken, ook de samenwerking wordt nog eens extra benadrukt waardoor de workshop een grote positieve impact heeft op uw algehele bedrijfsvoering. Een workshop jongleren is daardoor niet alleen heel erg leuk, het is ook uitermate nuttig

- Standaard tijdsduur programma standaard ongeveer 50 minuten
- Aantal deelnemers 1-1000 personen
- Iedere deelnemer krijgt aan het eind van de workshop GRATIS een setje jongleerballen mee naar huis om ook na de workshop nog verder te kunnen oefenen.

Een workshop jongleren is een laagdrempelige teambuilding activiteit geschikt voor ieder bedrijf. Uw groep lacht samen, helpt elkaar en appliseert voor elkaar en wordt samen een sterker team!

Vergaderbreak
Een jongleerworkshop is naast laagdrempelig relatief kort van duur en daarmee een ideale onderbreking van uw vergadering. Tijdens het jongleren zal de jongleerdocent alle neuzen weer in dezelfde richting krijgen door ze in een uur tijd met plezier te laten jongleren en, belangrijker nog, samen te laten werken. Jongleren leert u niet alleen, dit doet u samen met uw collega's. Samenwerking en plezier staan voorop tijdens de workshop die uw vergaderbreak om zal toveren in een volwaardige teambuilding activiteit.

Participatie
De mogelijkheden van jongleren zijn eindeloos, maar het grote voordeel hiervan is dat de participatie van u en uw collega's zeer hoog is. Het gaat niet alleen maar om het kijken naar anderen, u gaat individueel, maar tegelijkertijd samen aan de gang. Uw collega's helpen en motiveren elkaar tijdens de workshop en komen daarmee tot een betere samenwerking. De professionaliteit van de jongleerdocent zorgt ervoor dat iedereen na een uur zal kunnen jongleren, maar alleen door effectief samen te werken en daarmee samen het uiteindelijke doel te bereiken.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens