Fun Fotostudio

Verrassend entertainment met een blijvende herinnering!

MODERNE TECHNIEK : 
In onze Fun Fotostudio maken we gebruik van de zgn. Chromakey techniek, een techniek uit de film- en televisiewereld. We fotograferen bezoekers voor een speciaal groen scherm. Alles wat groen is in het beeld wordt in een computer vervangen door een andere foto, hierdoor ontstaat een beeldmix van twee plaatjes). De combinatie van deze techniek met originele achtergrondfoto's en een goede opnameregie staat garant voor verrassende mogelijkheden.
Speciaal voor de evenementenbranche ontwikkelden wij diverse mobiele fotostudio's waar de bezoekers de bijzondere trucagemogelijkheden nu zelf kunnen ervaren.

Op publieksevenementen is gebleken dat we niet alleen de gefotografeerde personen plezieren, ook de omstanders ervaren het geheel als uniek entertainment, mede doordat ze met behulp van verschillende beeldschermen kunnen zien hoe een leuke fotomontage tot stand komt. We beschikken over een zeer groot aantal originele achtergrondfoto's, daarnaast werken we ook in thema's. Indien gewenst vullen we onze studio aan met een uitgebreide collectie kleding en accessoires, de creatieve mogelijkheden zijn hiermee vrijwel onbegrensd.

WAT KAN ER NOG MEER?
Met wat kleine technische aanpassingen zijn er ook andere verrassende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de paparazzifoto's. Bij dit type foto's plaatsen we de bezoekers op de covers van prominente bladen zoals de Privé, Panorama, Quote, Play Boy, Telegraaf enz. Daarnaast zijn er ook creatieve mogelijkheden met o.a. Bilboards, Schilderijen, Televisie, enz.

HET EINDRESULTAAT
De opdrachtgever ontvangt altijd een CD-Rom met alle gemaakte opnames. Daarnaast kunnen we De foto's publiceren op internet, waar ze binnen 48 uur kunnen worden gedownload (met password). Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om tijdens een evenement de foto's zeer snel te printen op een van onze professionele printstations, in minder dan 18 seconden rolt en kant-en-klare glossy foto (13 x 18 cm) uit de printer en is meteen droog. Voor reclame- en marketing doeleinden kan een logo en/of tekst worden mee geprint. Afhankelijk van de wensen zijn er verschillende printformaten mogelijk variërend van 10 x 15cm tot A4 formaat.

Optie aanvragen

Optie aanvragen

Persoonsgegevens

Artiestgegevens